Verzenden en retourneren

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland & België bedragen €3,95 per bestelling. Voor Nederland is een reguliere verzending gratis bij een orderbedrag vanaf € 20. Bij een bestelling voor 17.00 uur wordt uw product dezelfde dag nog verzonden (op werkdagen). Doordat het brievenbuspost is hoeft u niet perse thuis te zijn, om het pakket in ontvangst te nemen. U kunt bij ons betalen via iDeal, PayPal, Bank overschrijving of Bancontact

Retourneren van uw bestelling

We hopen dat je tevreden bent met de detox thee van SlimTea. Als je er toch voor wilt kiezen om de bestelling retour te sturen, dan is dat mogelijk zonder opgaaf van reden. Voordat je de bestelling terug kan sturen zijn er een aantal belangrijke dingen die je moet weten:

  • Nadat je de bestelling van Detoxthee.nl hebt ontvangen heb je 14 kalenderdagen de tijd om de bestelling te annuleren, vervolgens heb je nog 14 kalenderdagen de tijd deze retour te sturen.
  • Reeds geopende verpakkingen kunnen niet retour worden gezonden.
  • Alleen producten die besteld zijn op onze website www.detoxthee.nl kunnen retour worden gezonden.

Hoe stuurt u het product retour?

Om het product retour te sturen neemt u contact met ons op en vermeldt u in de correspondentie uw ordernummer. Het gemakkelijkste is om de bestelling retour te sturen in dezelfde doos die u van ons heeft ontvangen.

U kunt de bestelling retour sturen naar:

JPL Ecommerce
Woerdes 89
9407 CM Assen

U ontvangt uw aankoop bedrag terug

Zodra het pakket bij ons is binnengekomen wordt de retour procedure gestart om het geld terug te storten. Het geld wordt vaak op dezelfde betaalmethode teruggestort die je ook hebt gebruikt bij het bestellen.